Eladó Családi ház Érd Parkváros

Eladó Érd Családi ház
213 m2Alapterület 9 Szoba
126 000 000 FtÁr
200829HAzonosító
További adatok

Ossza meg az ingatlant

1001 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Építés alatt Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Gyenge Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2020 Építés éve

Nyugati Tájolás

Érd Parkváros Sóskút felőli részén, tájvédelmi körzet szomszédságában, eladó új építésű 3 lakásos társasház egy csendes zsákutcában.

Pár éve parcellázott területen, új építésű ingatlanok szomszédságában, 1001 nm-es telekre épülő 3 lakásos társasházban kínálunk megvételre 3 db új építésű lakást. Az ingatlan tervezett átadása kulcsrakész állapotban valósul meg 2020. Mindhárom lakás külön bejárattal és mérőórákkal rendelkezik.

A főváros közelsége és könnyű megközelíthetősége miatt az elmúlt időszakban nagyon sok építkezés zajlott és jelenleg is folyamatban van ezen a területen.

A lakás igény szerint – ízlésnek megfelelően kérhető, ezáltal a burkolatokat, szanitereket, csaptelepek választhatóak. Belső elrendezése kisebb mértékben, kérés esetén még módosítható.
A hideg és meleg burkolat a műszaki tartalomban rögzített 3000Ft./nm áron választható.

Az ingatlan Porotherm -44 as téglával kiemelt szigetelésü téglával készül.
Fűtését és meleg víz ellátását gázcirkó szolgáltatja, mely a szigetelt alapozásnak, falazatnak és tetőnek köszönhetően kedvező fenntartási költséggel működtethető.
A ház alatt száraz pince található, itt helyezkedik el a lakásokhoz tartozó tároló és teremgarázs. A lakásokhoz tartozik egy-egy 5 nm-es zárt tároló is, mely benne van az árban.

Az építkezés elkezdődött, Várható átadás: 2020.

Finanszírozás: Készültség szerinti finanszírozás megoldható.
30%-al lehet elindulni, a többi megbeszélés és készültség alapján.

A telek 1001 nm-es, gondozott, füvesített, osztatlan közös, saját kertrész (kb. 333 nm) lekeríthető, szeparálható. Ügyvédi megosztással kerül átadásra. CSOK és hitel igénybe vehető, melyben kollégánk készséggel segít.

Érden a hosszan elnyúló, nagy kiterjedésű, kertvárosias városkép a személygépkocsi használatot erősíti. Az M7-es autópálya közelsége lehetőséget teremt a főváros könnyed megközelítésére.

Ingatlan beszámítása lehetséges valamint nagyobb értékű vagyontárgy is!

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Halász Ádám

Halász Ádám

Hívjon bizalommal

+36-30-546-mutasd!

További hirdetéseim

MAX Ingatlaniroda
+36-23-441-437