Eladó Családi ház Kővágóörs Pálköve

158 m2Alapterület 7 Szoba
89 900 000 FtÁr
220531D8Azonosító
További adatok

Ossza meg az ingatlant

393 m2 Telek

Panoráma Kilátás

Felújított Állapot

Vegyes falazat Szerkezet

30 m2 Erkély/terasz

Elektromos Fűtés

Dupla komfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1980 Építés éve

Délnyugati Tájolás

Eladó Ház Kővágóörsön , a Káli-medence kapujában.
Kővágóörsi kőtenger. Kővágóörs nevét a közvetlen közelben található Kőtengerről és a kövek malomkő céljára történő vágásáról, kibányászásáról kapta. A Káli-medence legnagyobb települése, amely Pálköve településrésszel egész a Balaton-partig nyúlik.
A ház csendes környezetben helyezkedik el, a falu egyik mellék utcájában. A háztól 100 méterre található a kővágóörsi „kőtenger” területe, amely védett területnek számít és tele van növény ritkaságokkal!
A telken 2 épület található az egyik mely 2 szintes, akár 2 generáció kiszolgálására is alkalmas. A melléképület egy 3 helységes kőház, ami 50 m2. Igény szerint többféle funkcióra is alkalmas lehet!
Az ingatlan teljes körűen felújított, új elektromos hálózat és vízvezeték rendszerrel, valamint új burkolatokkal, szaniterekkel és tetőszigeteléssel. A melléképület is új tetőszerkezetet kapott.
A lakóház alsó szintjén található egy központi nappali, ahonnan 3 szoba nyílik, egy fürdőszoba, egy külön wc. illetve a konyha, ebből a háztartási helyiség, benne egy 200 literes bojlerrel és mosógép bekötéséhez alkalmas előkészítéssel.
A felső szinten 3 helyiség és egy fürdőszoba van kialakítva, az egyik szobában teakonyha kiegészítéssel.
Mind az alsó szinthez, mind a felső szinthez tartozik terasz.
A felső terasz kb. 30m2, ahonnan - ahogy a felső szint mindhárom szobájából - csodálatos örök panoráma nyílik a teljes Káli-medencére. A felső szint nemcsak belülről, hanem kívülről is megközelíthető, így akár egy különálló lakásnak is könnyen leválasztható.
A ház fűtését elektromosan, és a kéménybe beköthető fatüzeléssel lehet megoldani.
A felső terasz alatti garázsban egy kisebb fürdőszoba kialakítása is megtörtént.
A telek nincsen füvesítve, helyette fehér kaviccsal van leszórva, két” zöld sziget „beillesztésével, így nincs gond a területgondozással.

Az ingatlanban rengeteg felhasználási lehetőség van, akár állandó lakhatásra, nyaralásra, szállásadásra is. Azonnal költözhető és birtokba vehető!
Ajánlom befektetőknek, valamint nyugodt pihenésre vágyóknak.
A ház azonnal költözhető, nem kell a bizonytalan építőipari anyagárakkal foglalkozni és az elszabadult építési árakkal foglalkozni!

Visszahívást kérek

Dolák István

Dolák István

Hívjon bizalommal

+36-30-456-mutasd!

További hirdetéseim

MAX Ingatlaniroda
+36-23-441-437