Eladó Családi ház Pusztazámor

Eladó Pusztazámor Családi ház
160 m2Alapterület 5 + 1 Szoba
95 000 000 FtÁr
220513D7Azonosító
További adatok

Ossza meg az ingatlant

2116 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Felújítandó Állapot

Vegyes falazat Szerkezet

8 m2 Erkély/terasz

Egyedi kazán Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1940 Építés éve

Délkeleti Tájolás

Eladó Pusztazámoron, a hajdani Barcza-Kastély uradalmi intézőjének épített lakóház. Az ingatlan rendkívül különleges hangulatú, korábbi lakók között volt híres zenész, valamint Magyarország egyik legkiemelkedőbb sportembere is.
Pusztazámor kis község, Budapesttől 28 km-re délre, az Etyeki-dombság lankái és az Érdi-fennsík között, a Zámorhegy lábánál.
Az ingatlan 2116m2 telken terül el, a kert kisebb részén erdős rézsűvel. Csodás növényritkaságok, szökőkút és egyedi díszek ékesítik a kertet. A kertben található egy 11méter hosszú pince is, ami állandó hőmérsékletet biztosít, akár borok tárolásra is alkalmas.
A ház két szintes, összesen 160m2, de szerkezete egyedi kialakítást is lehetővé tesz. A földszint 100m2, nappali, étkező, konyha fürdőszoba és kisebb helység lett kialakítva. Az emeleten 4 kisebb szoba van jelenleg, de teljesen átalakítható az összesen 60m2-es felső szint. A házban a fűtését (nappaliban padlófűtést) és a melegvíz előállítását egy fatüzeléses kazánnal oldják meg, de ez is átalakítható.
A város zajától távoli még is közel a fővároshoz, igazi gyöngyszem. Ajánlom csendes, vidéki hangulatot kedvelőknek, akik a saját gazdálkodást helyeznék előtérbe vagy akár befektetőknek is.

Visszahívást kérek

Dolák István

Dolák István

Hívjon bizalommal

+36-30-456-mutasd!

További hirdetéseim

MAX Ingatlaniroda
+36-23-441-437