MAX Ingatlaniroda

Cím: 2040 Budaörs, Templom tér 22.

Telefon: +36-23-441-437

E-mail: info@max-ingatlan.hu

MAX Ingatlaniroda
Ingatlanközvetítés
Irodánk teljes körű ingatlan ügyintézést vállal, kiadástól az eladásig. Szakképzett referenseink mindegyike naprakész piaci ismeretekkel rendelkezik, szívesen segítünk értékmeghatározásban, tanácsadásban. A MAX 2008 Ingatlanforgalmazó Kft. elsősorban budaörsi ingatlanok (családi házak, lakások, telkek, üzlethelyiségek, ipari ingatlanok) eladásával, kiadásával, értékbecslésével foglalkozik. Budaörs mellett, területekre szakosodott referenseinknek köszönhetően azonban, megtalálhatóak kínálatunkban XI. és XXII. kerületi, törökbálinti, érdi, biatorbágyi, diósdi és tárnoki ingatlanok is.
Jogi ügyintézés
Irodánkban jogi képviselőnk biztosít gyors, precíz és pontos ügyvédi szolgáltatást. Sokéves tapasztalattal nyújt szakszerű segítséget bármilyen ingatlanügylettel kapcsolatosan, legyen szó adásvételi vagy bérleti szerződésről, földhivatali ügyintézésről, társasházi alapító okirat készítésről, használati megosztásról vagy akár vitás ügyek elrendezéséről.
Energetikai tanúsítvány készítése
Gyors határidővel, kedvező áron. Az ingatlan tulajdonosának kell elkészíttetnie, és nemcsak az adásvételi szerződéshez, de a bérbeadáshoz is kötelező, annak sorszámát rögzíteni kell a szerződésben. Az energetika tanúsítvány 10 évig érvényes, amennyiben nem történik nagyobb felújítás az ingatlanban. Irodánk segít az ügyintézésben, ezzel is segítve a gyors szerződéskötét.
Hitelügyintézés
Irodánkban közgazdász-jogász végzettségű hitelügyintéző áll ügyfeleink rendelkezésére. Minden bankkal kapcsolatban áll, így biztosan megtalálja az Önnek legkedvezőbb, legjobb ajánlatot a piacon, anélkül, hogy Önnek végig kellene látogatnia az összes bankot. Részletesen elmagyarázza a lehetőségeket és végig segíti a hitelügylet lebonyolítását. A tanácsadás teljesen ingyenes, szívesen áll ügyintézőnk rendelkezésére akkor is, ha még csak tervezi a hitelfelvételt.
Értékbecslés
Lakóingatlanok esetében piaci összehasonlító módszerrel határozzuk meg az adott ingatlan aktuális forgalmi értékét. Lehetőség van fa orgalmi érték meghatározásra szóban, illetve írásban értékmeghatározással (rövid szöveges értékelés), vagy értékbecslési tanúsítvánnyal. Ingatlanközvetítéssel minket megbízó ügyfeleinknek az ár kialakításához szükséges tanácsadás, természetesen ingyenes. Az értékbecslés díja az értékbecslés módszerétől, specialitásától függ, ezért egyedi árképzéssel történik, árajánlat alapján.
Albérlet felügyelet
Amennyiben külföldre költözik, vagy csak nem szeretne az albérlőivel foglalkozni, vállaljuk albérletének felügyeletét is, hogy biztonságban tudja ingatlanát. Számlák intézése, bérleti díj beszedése, az ingatlan havi ellenőrzése tartozik a szolgáltatásba.